Беззаконня?
Зіштовхнулися із беззаконням? Вам є що сказати? Зверніться до нас. Ми спробуємо Вам допомогти.
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Новини сайту » 2022 » Листопад » 30 » З ДНЕМ КОРУПЦІОНЕРА
03:06
З ДНЕМ КОРУПЦІОНЕРА

1 грудня в Україні – день працівників прокуратури.

Звичайних та порядних працівників з органів прокуратури вітаю з «днем працівників прокуратури» та бажаю всього найкращого!

Всіх керівників органів прокуратури України та інших «рішал» вітаю з «ДНЕМ  КОРУПЦІОНЕРА»! Це правильна назва цього дня – 1 грудня, для переважної більшості посадових осіб цього, торгуючого законом «підприємства». Органи прокуратури на протязі десятків років залишаються самим найбільшим організованим злочинним угрупованням та ОПЛОТОМ корупції в Україні.

Доки Ви, керівники прокуратур, виграєте анті правову війну у Українського Суспільства, але це колись закінчиться!

Є сенс навести один свіжий та дуже показовий приклад корупційних дій, який є тільки частиною тисяч злочинів з боку прокурорів.

Річ про корупціонера вищого рівня. Це  Генеральний прокурор України Костін Андрій Євгенович.

Фото КОСТІНА.

З публікації на телеграм каналі УНІАН випливає, що дана перша посадова особа ГПУ відмовилася реєструвати у Єдиному реєстрі досудових розслідувань заяву про можливий злочин (кримінальне правопорушення) депутатки ВР України Ірини Аллахвердієвої. Після чого суд зобов’язав Костіна це зробити. Тобто, вказане судове рішення, це практично доказ корупційної бездіяльності Генерального прокурора України.

Законодавча база:

КРИМІНАЛЬНИЙ  ПРОЦЕСУАЛЬНИЙ  КОДЕКС  УКРАЇНИ

Стаття 2. Завдання кримінального провадження

1. Завданнями кримінального провадження є захист особи, суспільства та держави від кримінальних правопорушень, охорона прав, свобод та законних інтересів учасників кримінального провадження, а також забезпечення швидкого, повного та неупередженого розслідування і судового розгляду з тим, щоб кожний, хто вчинив кримінальне правопорушення, був притягнутий до відповідальності в міру своєї вини, жоден невинуватий не був обвинувачений або засуджений, жодна особа не була піддана необґрунтованому процесуальному примусу і щоб до кожного учасника кримінального провадження була застосована належна правова процедура.

Стаття 214. Початок досудового розслідування

1. Слідчий, дізнавач, прокурор невідкладно, але не пізніше 24 годин після подання заяви, повідомлення про вчинене кримінальне правопорушення або після самостійного виявлення ним з будь-якого джерела обставин, що можуть свідчити про вчинення кримінального правопорушення, зобов’язаний внести відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочати розслідування та через 24 години з моменту внесення таких відомостей надати заявнику витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчий, який здійснюватиме досудове розслідування, визначається керівником органу досудового розслідування, а дізнавач - керівником органу дізнання, а в разі відсутності підрозділу дізнання - керівником органу досудового розслідування.

………………………………………………..

4. Слідчий, прокурор, інша службова особа, уповноважена на прийняття та реєстрацію заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення, зобов’язані прийняти та зареєструвати таку заяву чи повідомлення. Відмова у прийнятті та реєстрації заяви чи повідомлення про кримінальне правопорушення не допускається.

Стаття 284. Закриття кримінального провадження та провадження щодо юридичної особи.

1. Кримінальне провадження закривається в разі, якщо:

1) встановлена відсутність події кримінального правопорушення;

2) встановлена відсутність в діянні складу кримінального правопорушення;

3) не встановлені достатні докази для доведення винуватості особи в суді і вичерпані можливості їх отримати;

 

КРИМІНАЛЬНИЙ КОДЕКС УКРАЇНИ

Стаття 11. Поняття кримінального правопорушення

1. Кримінальним правопорушенням є передбачене цим Кодексом суспільно небезпечне винне діяння (дія або бездіяльність), вчинене суб’єктом кримінального правопорушення.

Звертаю особливу увагу, відповідно до ч. 4 ст. 214 КПК України, - «Відмова у прийнятті та реєстрації заяви чи повідомлення про кримінальне правопорушення не допускається». Тобто, взагалі відмова у реєстрації в ЄРДР не допускається, законодавці не передбачили таке рішення (бездіяльність) «не реєстрацію»! Якщо слідчий, прокурор, інша службова особа, уповноважена на прийняття та реєстрацію заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення, вважає, що відсутні події кримінального правопорушення або відсутні в діянні склад кримінального правопорушення, кримінальне провадження закривається, але це не привід відмовляти у реєстрації в ЄРДР та не проводити досудове розслідування!

Костін порушив норми КПК України з корупційних мотивів, що відбулося або на користь Аллахвердієвої, або для «покращення показників» знаючи, що справа не перспективна для судового розгляду.

Стаття 19 Конституції України. ……………

2. Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.

Виникає питання – НАХРЕНА ТАКЕ Л…ЙНО ЗНАХОДИТЬСЯ В ОРГАНАХ ПРОКУРАТУРИ? Це в загалі не кажучи про заняття ним посади «першого номера» в ГПУ! Доречи, таки «не реєстрації», це масові злочини прокуратури, поліції, ДБР та НАБУ.

Це сама "дрібна" тема з корупції, щодо перерахованих державних органів.

 

Олег МАРТИНЕНКО

Голова ГО «ІМПІЧМЕНТ»

Категорія: Новини організації | Переглядів: 454 | Додав: Админ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Листопад 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Наше опитування
Чи довіряєте Ви владі?
Всього відповідей: 113