Беззаконня?
Зіштовхнулися із беззаконням? Вам є що сказати? Зверніться до нас. Ми спробуємо Вам допомогти.
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Новини сайту » 2022 » Листопад » 13 » Пан Зеленський, досить покривати своїх мародерів!
23:32
Пан Зеленський, досить покривати своїх мародерів!

             З 24 лютого 2022 року я почав з повагою ставитися до Президента України В. Зеленського, що до його зовнішньої політики, та в першу чергу за його крайнє негативне ставлення  до країни-окупанта. Якщо дивитися на це питання з позиції «внутрішніх опонентів» Зеленського, то ні є показником його «патріотизму» та «відданості Україні» те, що він в перши дні російського вторгнення не втік з Києва за кордон. Можна назвати багато покидьків, які на час великих іспитів для їх країн та виникнення  для них особистих небезпек залишалися в своїх країнах, та навіть приймали смерть або ув’язнення. Все інші дії Зеленського відносно російського вторгнення, з цієї позиції, також можна оцінювати як намагання захисту свого розкішного життя, а також такого ж життя своїх друзів-корупціонерів. Але це бездоказове, та може бути лише припущеннями.

В ці часи війни влада вважає, що її неможна критикувати. Але потрібно розлічати критику «дрібних помилок» від завідомо навмисних посадових (корупційних у тому числі) та інших злочинів, які скоюють представники влади. Намагання влади уникнути критики в її бік через її корупційні дії та дії на корись ворога (можливо навіть ненавмисні), «ховаючись за війну», це шантаж та маніпулювання обставинами! Таким шляхом ми «дійдемо» до рівня московії, де за об’єктивну критику влади та за викриття злочинів з її боку, пропутинськи суди «відправляють» небайдужих людей з громадською позицією до місць позбавлення волі на великі терміни ув’язнення. 

Але по суті річ про те, як «… заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко використовував у якості службового автомобіля авто, яке американська компанія General Motors передала Україні для гуманітарних цілей і вивезення людей з зони бойових дій. Про це йдеться в сюжеті Bihus.Info …» та опубліковано 27.10.2022 року тут - https://bihus.info/zastupnyk-yermaka-yizdyt-na-pozashlyahovyku-yakyj-general-motors-peredav-ukrayini-dlya-gumanitarnyh-czilej/

                                                                                                  

            Фото Bihus.Info

            Нема сенсу переписувати всю цю публыкацыю, але достатньо навести ще один абзац, щоб додати деякі мої коментарі до цього: «…Авто почало з’являтися на відео заступника керівника Офісу Президента навесні. Саме тоді американська компанія General Motors відповіла на заклик української влади і передала Україні 50 нових Chevrolet Tahoe, які мали б використовуватися для гуманітарних цілей та вивозити людей з зони бойових дій. Bihus.Info …».

Не маючи на руках відповідних документів які регламентують повноваження заступника голови ОП Тимошенка та документів про передачу цих авто конкретної юридичної особі, можна казати про скоєння одного з таких злочинів з боку цієї людиноподібної потвори: «Незаконне заволодіння транспортним засобом», «Зловживання службовим становищем»,  «Службове підроблення» (якщо це було якимось чином оформлено). Якщо додати до цього оце – «… для гуманітарних цілей і вивезення людей з зони бойових дій» (мета передачі вказаних авто Україні американською компанією General Motors), то ми маємо у Офісі Президента звичайного «орка-мародера» на великої посаді та можливо неврятовані життя українців!!! На мій погляд, всі ти хто краде «гуманетарку» та іншу допомогу, яка через це не доходить до «адресатів», є мародерами!

В правової державі, голова ОП Єрмак та його заступник Тимошенко, в день публікації Bihus.Info вказаного вище матеріалу, повинні були б звільнитися з посад. Крім того, слідчі органи повинні були б розпочати кримінальне провадження відносно злочинних дій з боку Тимошенка. А що ми маємо? Воно (Тимошенко) заявило, - «Ці Шевроле Тахо неброньовані, тому я не бачу сенсу в тому, щоб їх передавати саме на фронт, це трохи інша автівка». Тобто ВОНО ОДНООСІБНО рішає, що потрібно фронту, а що ні?! Одні віддають на таки авто свої гроші, не маючи великих доходів, а цей уйо..ок користується тим, що йому не належить та надано для фронту! Воно фактично вкрало у військових авто, щоб використовувати для особистих понтів та комфорту особистої дупи!

Щодо слідчих органів то вони повністю підпорядковуються прокурорам! В Україні, на час моєї служби в органах внутрішніх справ, самим великим злочинним організованим угрупованням були органи прокуратури. Вважаю, що з того часу нічого сильно не змінилося, окрім того, що завдяки КПК (2012 року)  прокурори свої корупційні дії приховують за «процесуальним керівництвом». У цієї «контори» дуже прості принципи роботи: «особиста та корпоративна користь», «доцільність» (політична у тому числі) та «показники» (тепер це має назву – «позитивна статистика»). Тому не варто сподіватися на те, що  Тимошенку буде притягнуто до кримінальної відповідальності.  

Щодо Офісу Президента, спираючись на власний досвід, можу з впевненістю сказати, що ця «контора», починаючи з часів президенства Кучми (на той час як Адміністрація Президента), ніколи не працювала належним чином, щодо розгляду звернень громадян, як остання інстанція їх захисту в сенсі гарантування їх прав «ГАРАНТОМ»! Цей державний орган працює як звичайне поштове відділення по «переадресації» звернень (скарг та заяв), поклавши на Конституцію! В той же час, той же заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко «інспектує будівництва та ремонти об’єктів», що випливає з зазначеної публікації Bihus.Info. Тобто, там де можливі «відкати», відповідна служба «інспектує». Там де «за зарплатню» потрібно захищати конституційні права громадян, де потрібно наводити Конституційний Лад та ставити на місце чинуш, що зажерлися, вимагаючи від них виконання вимог ч. 2 ст. 19 Конституції України, вони імітують вигляд роботи!

З деяких ЗМІ вбачається, що голова ОП Єрмак, займається «придворними інтригами» та вичищає тих, кого в ОП привів не він. Також в ЗМІ вказується про протистояння в ОП Єрмака з Тимошенком. У хлопців в час війни більше нема інших справ ніж працевлаштування «своїх»?!

Тому я питаю, чи не настав час для Зеленського «вичистити» його офіс від пройдисвітів, інтриганів та політичних шахраїв? Чи у нас всі президенти України кажуть про боротьбу з корупцією, а діють за принципом – «своїм – все, чужим – закон»?

Як з такім відношенням до правопорядку (корупції у тому числі) першої особи держави ми намагаємося приєднатися до ЄС та НАТО?

Настають часи коли вже потрібно наводити правопорядок всередині нашої країни. З тім рівнем корупції який є в Україні на теперішний час ми не потягнемо наведення елементарного правопорядку у Донбасі та Криму після їх звільнення. Але це вже інша історія і про це буде далі. 

Олег Мартиненко

Голова ГО "ІМПІЧМЕНТ"

Каховка - Львів

Категорія: Україна та світ | Переглядів: 449 | Додав: Админ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Листопад 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Наше опитування
Чи довіряєте Ви владі?
Всього відповідей: 113