Беззаконня?
Зіштовхнулися із беззаконням? Вам є що сказати? Зверніться до нас. Ми спробуємо Вам допомогти.
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Новини сайту » 2022 » Жовтень » 5 » «ХТО ТАКІ ЗРАДНИКИ ТА КОЛАБОРАНТИ?» (АБО ПРО КАДРОВИЙ ГОЛОД У ФСБ НА ЗРАДНИКІВ В ОКУПАЦІЇ). Частина ІV.
02:20
«ХТО ТАКІ ЗРАДНИКИ ТА КОЛАБОРАНТИ?» (АБО ПРО КАДРОВИЙ ГОЛОД У ФСБ НА ЗРАДНИКІВ В ОКУПАЦІЇ). Частина ІV.

Вже не дивуюсь, коли російська окупаційна влада призначає на посади або робить своїми «помічниками» відвертих моральних виродків, дивувався у 2014-му.

  Наступні Репілевський Е.В. та його син Данило 16.12.1987 р. н.:

- Репілевський Едуард Вікторович, 18.08.1963 р. н., мешкає у с. Мар’янівка, Каховського району (переїхав після «бавовни у Нової Каховки»). Доларовий мультиміліонер.

 Е. Репілевський

8 травня 2022 року Репілевський разом із гауляйтером Нової Каховки Леонтьєвим відкрив футбольний турнір, присвячений «Дню пабеди».

Е. Репілевський є власником ТОВ «АГРОБІЗНЕС» Код (ЄДРПОУ 30955280), а також до російського вторгнення (на теперішній час невідомо).Також він повністю контролював господарську та фінансову діяльність ДПДГ «КАХОВСЬКЕ» ІЗЗ НААН (державне підприємство, код ЄДРПОУ 00497302). Обидва вказаних підприємства займаються вирощуванням сільськогосподарських культур. Приймачі це до уваги, можна припустити які «можливості» для зловживань виникали при таких обставинах?! Приватний бізнес та державне підприємство в одних руках! Нема сенсу розповідати, що родина Репілевських є власниками декілька підприємств, все є в інтернеті.

     Батько з сином.  

Крім того, Едуард Вікторович, мав дуже тісни стосунки з керівником податкової служби Херсонської області Ігорем Климом. Клим в свою чергу прославився у Херсонської області створенням «податкових ям» з незаконними поверненнями ПДВ, загальні суми яких доходили до суми з дев’ятьма нулями. Доречи, Клим також як і згаданий (у частині ІІ) Коваленко, довго «сидів» у окупації та чекав на чому боці буде перемога у війні?! Після перелому на користь ЗСУ, Клим втік на підконтрольну Україні територію.

Також Е. Репілевський є кумом Матвійчука Віктора Володимирович. На теперішній час ця «людина» є членом Вищої Ради Правосуддя України. До цього був прокурором Дніпропетровської області, що відбулося завдяки «корупційним призначенням» після обрання Петра Порошенка Президентом України. А до цього Матвійчук був першим заступником прокурора Херсонської області, та «прославився на крышевании» знищення та розкрадання 62-х км. металевих труб зрошувальної системи. Порушена СБУ кримінальна справа № 319 за цім розкраданням була закрита ГПУ за дуже великий хабар. Вважаю, що у майбутньому, через це кумівство у родини колаборантів-зрадників Репілевських буде «захист від правосуддя»  на рівні столиці! Можна було б зрозуміти якщо Е. Репілевський залишився в окупації та продовжив займатися сільгоспвиробництвом, але мені не зрозуміло, навіщо український  депутат обласного рівня почав агітувати інших підприємців Херсонщини за співпрацю з окупантами на їх державних «пропагандонських» телеканалах?! Є публікація з відео – «Історія Херсонських колаборантів. Батько в «ОПЗЖ», син в «Слузі Народу» (посилання додається). 

Дуже показове фото (2019 рік), Президента з двома майбутніми зрадниками-колаборантами. один з яких був обраний до ВРУ, а потім його було вбито невідомо особами на окупованої території Херсонщини. Другий це Данило Репілевський, він не пройшов до ВРУ по 184-му виборчому округу (центр округу м. Нова Каховка), але у 2020 році був обраний до Херсонської обласної ради за списками ПП «Слуга Народу»! Як і його батько Едуард, після російського вторгнення почав співпрацювати з окупантами. Також необхідно попередити прихильників П. Порошенка, Данило Репілевський з 2015 до 2020 року був обраний депутатом до Каховської районної ради де очолював фракцію «Європейська солідарність». До цього був депутатом сільської ради від Партії Регіонів. На цій же фото є ще одна особа, яка була обрана до ВРУ по 185-му виборчому округу (центр округу м. Каховка), це Володимир Іванов. Іванов мешкаючи у Києві, пройшов у нардепи по «можаритарке» від східної частини Херсонщини. Є інформації, що у минулому пана Іванова було засуджено (на час обрання судимість погашена) за скоєння тяжкого злочину – «навмисне спричинення потерпілому тяжких тілесних ушкоджень»?! Всі троє обирались в нардепи від «Слуг», по одномандатним округам, природно що «потягом» для їх обрання був Президент В. Зеленський. Вони самі по собі в політичному сенсі були «НІКИМ», в кращому випадку «спонсорами різних заходів». Зрозуміло, що наприклад,  Д. Репілевський отримав «посаду кандидата в депутати до ВРУ у 2019 році від «Слуг», тільки завдяки грошам його батька! Що стосуються Е Репілевський (старшого), він у 2010 році був обраний депутатом Каховської районної ради від Партії регіонів. У 2016 році обраний депутатом Тавричанської сільської громади від ОПЗЖ. У 2020 році обраний депутатом Херсонської облради від ОПЗЖ. Зі слів достовірних джерел, він фактично купив вибори у Херсонську обласну раду для себе, у складі ОПЗЖ та свого сина Данила у складі ПП «Слуга Народу»! Обидва на теперішний час на боці російської окупаційної влади. У відео-інтерв’ю російському телеканалу Е. Репілевський розповів, що вже налагодив канали збуту сільгосппродукції до окупованого Криму і перереєстровує свої компанії у Красноперекопську, а також відкрив рахунки у кримських банках (тобто у окупантів)! Виникає питання, - «кадрова політика» у ПП «Слуга Народу» базується на фінансовому забезпеченні партії та її керівників на обласному рівні та на рівні м. Києва? Цікаво, організатори «продажу депутатських місць сплачували «мзду» Володимиру Олександровичу, Андрію Єрмаку чи іншим з керівників із «Слуг»? Чи тупо підставляли їх тримаючи за лохів?

На фото вище ще є Павло Павліш, який у 2019 році був обраний до ВРУ від ПП «Слуга Народу, завдяки «потягу»- В. Зеленському! Саме він був засновником «Зе! Команди» у Херсонській області та очолював штаб цій «команди» під час президентської кампанії Володимира Зеленського. Можна зробити висновок, що Павліш підібрав до ВРУ від Херсонщини «дуже цікаву «Зе! Команди»!   

Вважаю, що багато людей погодяться з тим, що Володимир Зеленського з 24 лютого 2022 року повів себе як справжній захисник України. В той же час до вторгнення, він повністю поклався на своє «неякісне» оточення, «кадрової політики» якого була відверто корупційна на всіх рівнях та у всіх регіонах держслужби у нашої Державі. В подальшому це мало страшні наслідки. Саме на оточенні Президента лежить вся відповідальність за захоплення окупантами півдня України, знищення Маріуполя (з його мешканцями та військовими які його захищали), захоплення  ЗАЕС, Херсона, Мелітополя та інших населених пунктів півдня.

Дуже цікаво спостерігати, як наші доблесні слідчі «роздають підозри» дрібним зрадникам та колаборантам, не роблячи це відносно тих, хто здав Пуйлу наш південь. При цьому вони (слідчі їх наглядачі прокурори та особливо керівники прокуратур) також знайшли собі дуже цікаве виправдування – «не час» («після закінчення війни розберемся»)?! Треба їм нагадати, що кримінальним законодавством не передбачені винятки відстрочення початку кримінального провадження, а час на його початкок обмежується 24 годинами! Можна зробити висновок, що зрадників «Півдня», не притягають до кримінальної відповідальності через те, що вони можуть здати тих, хто лобіював їх призначення та в подальшому мав з них «бонуси». Саме час Президенту розібратися зі своїм оточенням беручи  приклад з Лі Куан Ю, відносно його цитати про «посадку трьох своїх друзів», а не патякати про це, як це робив Петро Порошенко, приймаючи посаду Президента у 2014 році! Залишається сподіватися, що Володимир Олександрович, почне відноситися до корупціонерів-зрадників також, як на теперішний час він відноситься до ОКУПАНТІВ та їх бункерного фюрера.  

        …З офіційного сайту СБУ випливає, що відповідні підрозділи цій служби постійно займається моніторингом тимчасово окупованих територій на предмет виявлення незаконних діянь осіб, у питаннях пов’язаних з проведенням незаконних  «референдумів» та «паспортизації» та інших злочинних діянь, які є злочинами проти основ Національної безпеки УКРАЇНИ. Будемо також сподіватися, що це в свою чергу гарантує безповоротність майбутніх покарань осіб, які скоїли таки злочини. Що саме СБУ зробить все можливе, щоб всі колаборанти, зрадники, терористи, військові злочинці та інші їм подібні понесли заслужене покарання! З інформації деяких Ютуб- та Телеграм каналів, випливає те, що колаборанти та зрадники, завдяки успішним партизанським акціям, під керівництвом українських спецслужб вже зараз відчувають на собі страх за своє життя та розуміють своє недовготривале майбутнє, кожного разу перевіряючи днище свого автомобіля або вхідні двері до затишної квартири. Якщо дійсно ця інформація ні є звичайними гаслами, то пощастити може лише тим зрадникам та колаборантам, які самостійно приймуть рішення понести законне покарання за свої дії та виконання наказів кураторів з росії.

Щодо Президента, є бажання нагадати, що він є «Гарант Конституції України» і у нього є достатньо повноважень для наведення ладу «в тилу» нашої Країни, де ГПУ, ДБР, НП та НАБУ продовжує працювати за подвійними стандартами, застосовуючи вибіркове правосуддя! Для здійснення обіцяних «посадок», достатньо уважно прочитати ч. 2 ст. 19 та ч. 2 ст. 102 Конституції України (для розуміння сенсу слів - «втручання» та «вплив»). В час війни корупційні дії поважних осіб приносять в рази більше шкоди, ніж у мирний час! Ігнорування цього, це знаходження на боці корупціонерів. Не здивуюся, якщо «принципи роботи» правоохоронних органів (ГПУ, НП, НАБУ та ДБР) не змінилися навіть в час війни, якими була «корпоративна» або «особиста» доцільність. Закон в таких випадках знаходиться на «останньому місці». Продовження чи не продовження цього безладу в Україні, в першу чергу залежить від перших осіб держави.

До речі, колаборант або зрадник, це особа яка шукає користь шляхом зради інтересів Держави на свою користь, чим така особа практично не відрізняється від  корупціонерів.   

Дії щодо ведення війни, це інша справа і не мені це коментувати, але судячи з подій на фронті на теперішний час, ЗСУ та їх керівництво найкращі у Світі!

Як би нам бути ще першими у боротьбі з корупцією, то і війна швидше б закінчилась, через підняття ще вище мотивації військових та покращення їх забезпечення! 

                                                                                                                                                                                Олег Мартиненко

Голова ГО «ІМПІЧМЕНТ»,

Пенсіонер МВС УКРАЇНИ,

Каховка - Львів

Посилання:

https://bastion.tv/istoriya-hersonskih-kolaborantiv-batko-v-opzzh-sin-v-sluzi-narodu_n47330  -   Історія Херсонських колаборантів. Батько в «ОПЗЖ», син в «Слугі Народу»;

https://ssu.gov.ua/novyny/sbu-identyfikuvala-vsikh-kolaborantiv-i-zradnykiv-yaki-vstupyly-do-okupatsiinoho-mvd-rf-na-khersonshchyni-video  СБУ ідентифікувала всіх колаборантів і зрадників, які вступили до окупаційного «мвд рф» на Херсонщині (відео);

http://www.impeachment.org.ua/news/2014-03-15-135  Матвійчук

http://www.impeachment.org.ua/news/2017-06-22-214  Клім

http://khor.gov.ua/tag/danylo-repilevskyj/ Депутата Херсонської обласної ради VІІІ скликання Данила Репілевського нагороджено Почесною грамотою Голови Херсонської обласної державної адміністрації за високий патріотизм, активну благодійну, гуманістичну, 

Категорія: Без коментарів | Переглядів: 314 | Додав: Админ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Жовтень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
Чи довіряєте Ви владі?
Всього відповідей: 113