Беззаконня?
Зіштовхнулися із беззаконням? Вам є що сказати? Зверніться до нас. Ми спробуємо Вам допомогти.
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Новини сайту » 2022 » Вересень » 11 » «ХТО ТАКІ ЗРАДНИКИ ТА КОЛАБОРАНТИ?» (АБО ПРО КАДРОВИЙ ГОЛОД У ФСБ НА ЗРАДНИКІВ В ОКУПАЦІЇ). ЧАСТИНА ІІ
12:50
«ХТО ТАКІ ЗРАДНИКИ ТА КОЛАБОРАНТИ?» (АБО ПРО КАДРОВИЙ ГОЛОД У ФСБ НА ЗРАДНИКІВ В ОКУПАЦІЇ). ЧАСТИНА ІІ

        Продовження. Часть ІІ (часть І -  http://www.impeachment.org.ua/news/2022-09-10-247)

     -  В. Саїтов. Газета «ВГОРУ» про нього: «… Разом із Павлом Філіпчуком свій контроль над підприємствами почали встановлювати інші колаборанти. Валерія Саїтова, кримінального «авторитету» («Ханик») «призначили» «директором» каховського центрального ринку. Він одразу ж узяв під свій контроль продаж так званої російської «гуманітарки», а також низькоякісних і дуже дорогих російських та білоруських продуктів і цигарок, які заполонили місцеві прилавки. …». Треба уточнити, «не узяв під свій контроль», а «перепрофілював» етнічне організоване злочинне угруповання (ОЗУ) циган, лідером якого він був, на продаж російської гуманітарки». До цього вони відверто, з першого дня окупації займалися продажом російських цигарок у м. Каховка, які вони завозили з окупованого РФ-єй Криму.

          

До російського вторгнення, Ханик "відзначився" скоєнням розбійних нападів з застосуванням вогнепальної зброї та організацій масових заворушень біля будівлі Каховської поліції на початку січня 2020 року. Завдяки корупції (хабарю) та боязні циган збоку українських правоохоронців, Ханик так і не опинився на «лаві підсудних». Не дивлячись на це, російська окупаційна влада призначила Ханика директором Каховського центрального ринку за лояльність до РФ-ії. Тобто того, хто ніколи ніким, крім злочинцем не був?! Та в найкращому випадку, мав 2 класа середньої освіти! Коли окупанти побачили, як цигані відверто та неприховано продають їх «безкоштовні неякісні подачки», Ханика затримали і "відправили" до російського СІЗО

    -  Леонтьєв Володимир Павлович, якого 02.04.2022 року. Цю особу російська окупаційна влада призначила керівником тимчасової-цивільної адміністрації міста Нова Каховка. Інтернет-ресурс «Мост» (м. Херсон) про Леонтьєва: «…  Раніше Володимир Леонтьєв працював на далеко не останніх посадах (фінансовим директором та заступником генерального директора) у каховській компанії "Чумак", де приятелював з тодішнім її співвласником Карлом Стуреном (громадянин Швеції, нижче є посилання), а також на керівних посадах на новокаховському заводі будматеріалів №1.». Цікаве ні його біографія, а його фото. Всі російськи «пропагандони» в угоду бункерному Пуйлу кричать про укр-фашистів в Україні. І дійсно, одного російськомовного  фашиста та прихильника "руЦкого миру" вони точно знайшли в Україні, і миттєво призначили його керівником ТЦА м. Н. Каховка?! Дуже показове призначення, яке вказує на те – «хто є хто»! Тобто, хто обирає фашистів!            

     

     

   - Карий Максим Леонідович, 09.11.1984 р.н., м. Н. Каховка. «Телеграм-Мост» Херсон: «Людей Ківи затримали співробітники СБУ. За даними наших джерел, членів проросійської організації «патріоти - за життя» Руслана Агаєва  і Максима Карого затримали по дорозі з Києва в Нову Каховку. Цікаво, навіщо ківині люди їхали до окупованого росіянами міста?» …Затримали, а потім відпустили?! Природно, що ці колаборанти доїхали в окуповану Нову Каховку, де почали співпрацю з окупантами.

         

Інтернет-ресурс «Мост» (м. Херсон) про Карого (25.04.2022 р.): Соратники Мангера у Новій Каховці перейшли на бік російських загарбників (прим. Мангер, це замовник вбивства К. Гандзюк у м. Херсон). Новокаховські соратники Мангера Максим Карий та Руслан Агаєв перейшли на бік російських окупантів. Раніше Карий і Агаєв поєднували роботу на "ОПЗЖ" та на Мангера, з перебуванням у територіальній обороні Херсонщини. Також Максим Карий та Руслан Агаєв проходили підозрюваними у кримінальному провадженні про "ОЗУ Павловського". Їх підозрювали у причетності до масових заворушень біля Олешківської районної ради, що стались у травні 2018 року. Карий, це давно дозрілий мерзотник. Ще у 2009 році Карий був позаштатним помічником дільничного інспектора міліції, та «допомагав» міліції «по своєму». Ця «допомога» була більш схожа на «з’ясування стосунків» Карого з іншими чоловіками, які йому не сподобалися з різних причин.  Так 03 вересні 2009 року Карий без будь яких підстав намагався побити мешканця Н. Каховки Володимира Циганова біля будинку останнього. Побачивши те, що це йому не вдасться це зробити через фізичний стан опонента, Карий викликав на «допомогу» друзів міліціонерів. До Володимира було застосовано спецзасоби - наручники, його поклали животом до землі, після чого Карий почав бити його, наносячи удари ногами в тулуб та по голові (в облича) в присутності двох «пРАВООХОРОНЦІВ»?! В результаті у потерпілого В. Циганова були зламані ребра, все тіло та обличчя було в синцях, а також у нього відбувся компресійний перелом хребця, що відбулося в подальшому, чкерез застосуванню до нього фізичного впливу з боку новокаховських «міліціонерів». З трьох злочинців, тільки один Карий був притягнутий до кримінальної відповідальності, але до нього було застосовано Закон Про Амністію. Єдине що було позитивне в цьому, Карий не потрапив до лав органів внутрішніх справ через цю судимісь, куда мріяв потрапити декілька років!     

     

    Навіть в час масових заворушень на винзаводі «Таврія», які трапились там також в ніч 03.09.2009 року, Карий не залишився «без роботи», яку ця хвора на голову потвора полюбляє більше всього. Там він діючи на боці «правоохоронців» дуже з великим ентузіазмом використав «міліцейську гумову дубинку» (нижче є посилання на публікацію про «побоїще на винзаводі»). Не буду стверджувати, що само цим охоронцям на фото наніс тілесні ушкодження Карий, але таких було більше 40-ка, хто після той ночі опинився на «стаціонарі» у міській лікарні!    

     

     

Особисто у Карого було ще дуже багато «кримінальних подвигів», мабуть через це міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко приблизив його до себе. Вже у вересні 2021 року такі як Карий і інші набрані в так звану «охорону» відверто почали висловлювати «кремлівські кричалки» - «про боротьбу з фашизмом в Україні». За цім всім можливо стояв мер міста В. Коваленко, тому майже п'ять місяців й залишався в окупації, фактично співпрацюючи з орками?! А коли побачив у липні 2022 року перевагу ЗСУ над армією орків, швидко втік на підконтрольну Україні територію та почав робити з себе супер-патріота! З доданого посилання на публікацію з відео стає зрозуміло, що з комунального підприємства Новокаховської міськради було зроблено ОЗУ проросійської "тітушні".  

У вищезазначеної публікації річ йде про бійку. Ця бійка виникла через те, що до сесійної зали зайшли активісти міста, щоб висловити протест проти прийняття депутатами рішення про зміну цільового призначення земельної ділянки у парковій зоні, де забудовник Валерій Сєров бажав звести 9-поверхівку. Хоча це територія охоронюваного ландшафту, і подібні споруди тут будувати забороняє Закон. Проросійськи мерзотники напали на активістів влаштували бійку і як завжди в Н. Каховці, після цього не були притягнути до кримінальної відповідальності. Крім того, залишилися у оточені мера В. Коваленка в якості його охорони. Далі річ піде ще про одного колаборанта – В. Сєрова, через «хотелки» якого виникла бійка, про яку вказано вище.

      - Сєров Валерій Анатолійович, 1947 р. н., (м. Н. Каховка – м. Таврійськ) екс-депутат Херсонської обласної ради VІІ-го скликання від «ПАРТІЯ «ВІДРОДЖЕННЯ». Саме ця особа мала дуже тепли стосунки з мером міста В. Коваленком, але справа ще в тому, що саме Сєров у 2014 році відмовлявся допомагати ВСУ.

В той же час, після вторгнення російських окупантів, В. Сєров почав допомагати саме їм з великим ентузіазмом Очолюване ним будівельне підприємство ТОВ «Олеся» ремонтувало для орків не тільки мости пошкоджені ВСУ, але і робило їм залізобетонні укріплення для оборони від ЗСУ?!

Декілька слів зі ЗМІ від 03.09.2022 року, -  «… За непідтвердженою інформацією, у Новій Каховці помер бізнесмен Валерій Сєров: його фірми співпрацювали з окупантами і стали законною ціллю для ЗСУ» (посилання додається). Це ЗМІ помилилося вказавши, що це мерзотник помер від сердцевого нападу. Так, підприємство ТОВ "Олеся", яке працювало на окупантів, було повністю знищено реактивною артою ЗСУ, але Серов нажаль не помер. Але богато хто сподівається на те, що його настигне покарання, яке це чмо заслуговує!

Далі буду (Частина ІІІ)

 

                                                                                                                                             Олег Мартиненко

Голова ГО «ІМПІЧМЕНТ», Пенсіонер МВС УКРАЇНИ,

Каховка - Львов

http://www.impeachment.org.ua/news/2011-05-14-22  (Про побоїще на винзаводі «Таврія»). ПРЕСТУПЛЕНИЯ-ФАНТОМЫ ИЛИ РАВЕНСТВО ПЕРЕД ЗАКОНОМ ПО-УКРАИНСКИ/ https://novakahovka.city/articles/168001/bijka-na-sesii-najbilsha-ganba-mera-novoi-kahovki   Бійка на сесії: найбільша ганьба мера Нової Каховки/ https://www.stopcor.org/ukr/section-uanews/news-u-novij-kahovtsi-povidomlyayut-pro-smert-kolaboranta-serova-jogo-olesya-remontuvala-mosti-03-09-2022.html  У Новій Каховці повідомляють про смерть колаборанта Сєрова: його "Олеся" ремонтувала мости.

 

Категорія: Без коментарів | Переглядів: 573 | Додав: Админ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Вересень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Наше опитування
Чи довіряєте Ви владі?
Всього відповідей: 113