Беззаконня?
Зіштовхнулися із беззаконням? Вам є що сказати? Зверніться до нас. Ми спробуємо Вам допомогти.
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Новини сайту » 2023 » Грудень » 6 » «Ще раз «про день корупціонера в Україні»
00:43
«Ще раз «про день корупціонера в Україні»

Ми вже публікували статтю на нашому сайті приблизно про це, але це трохи оновлений варіант, та ще українською.

01 грудня, це реально не день працівників прокуратури, а реальний «день українського КОРУПЦІОНЕРА»! Ще при Кучмі цьому органу були надані таки повноваження, через які керівники та співробітники органів прокуратури повинні були підтримувати принцип  Беніто Муссоліні в Україні, - «Своїм – все, чужим – за законом»! Серед своїх це «правильні» представники влади, «правильні судді» та ще ти хто «правильно рішає питання», своєчасно сплачує «мзду» (відкати») чи дає хабарі, від яких неможливо відмовитися (або вже зазначені прокурорами грошові суми та іншу «корупційну вигоду»). Там де неможливо «запихати» справу під «дію» Закону, там застосовується «ПРОКУРОРСЬКА ПРАКТИКА» застосування Законів», в її корупційному вигляді. Через надані їм повноваження у кримінальному праві, всі інші правоохоронці та навіть судді знаходяться під їх «керівництвом» у прямому сенсі цього слова ст. 36 КПК України (значно менше судді). Що до «чужих», це практично весь Народ України (хто ні є для них «своїми») та сама держава Україна, на розкрадання якої вони дають «мовчазний дозвіл» своєю злочинною бездіяльністю! Зрозуміло, що в переважної більшості випадків, керівники підрозділі прокуратури і в першу чергу керівники Офісу ГПУ є основними впливовим особами, завдяки яким корупція отримується на тому рівні, який надає можливість «своїм» обкрадати чужу їм Країну в «особливо великих розмірах».

Можливо з одного боку з офісу президента до офісу ГПУ не поступають вказівки діяти за Законом. Це зрозуміло, якщо прийняти до уваги те, що на керівні посади в органи прокуратури призначають (точніше відбирають морально деградованих осіб за «принципом негативної селекції») не законників, а «решал-корупціонерів»!

Якось один мій знайомий з прокуратури скаржився на «недосконале кримінальне законодавство», але я його «вбив» одним питанням – «що генпрокуратура не має можливості вносити зміни до цього законодавства через відповідні комітети у Верховної Раді, на підставі проблеми які виникають у застосуванні законів?».

Тому, на мій особистий погляд, органи прокуратури в Україні, це саме велике, саме небезпечне та саме корумповане Організоване злочине угруповання, лідери-злочинці якого змінюються тільки через політичні (не правові) підстави!!!  

До речи, також можна додати, що дійсно відбувається незначна кількість затримання та «показові притягнення» державних посадовців до відповідальності. Але це відносно тих хто став не «свій», через політичні або інші не правові мотиви. На приклад, призначення на «жирну посаду» відбулося без згоди «впливових осіб»!

Далі посилання на публікацію Ірини Лаб'як, ТСН. від 05.12.23, щодо «дня корупціонера»!           

«Нескінченна хвиля подарунків: журналісти зняли святкування дня прокуратури в Києві» Публікація.

https://kyiv.tsn.ua/neskinchenna-hvilya-podarunkiv-zhurnalisti-znyali-svyatkuvannya-dnya-prokuraturi-v-kiyevi-2464870.html

В публікації є скріншоти з відео інтернет ресурсу «УКРАЇНСЬКА ПРАВДА», частина яких додається.

Частина тексту публікації ТСН: «… День працівників прокуратури святкували 1 грудня. Під час святкових заходів генпрокурор Андрій Костін закликав усіх працівників відповідних органів бути не просто вдячними українським захисникам, а підтримувати та допомагати їм усім необхідним. ..»

Тому, ГО «ІМПІЧМЕНТ» пропонує офісу ГПУ влаштувати «аукціон» з продажу цих «подарунків», а на отримані від цього гроші купити дрони для ЗСУ!

… Треба задати себе тільки два питання «хто та за що обдаровує головних корупціонерів нашої Країни?» та «чому під іншими центральними та регіональними органами державної влади не відбувається такого «натовпу?»

З повагою до всіх «чужих» відносно корупційної влади!

Слава Україні!

Олег Мартиненко

Голова ГО, майор міліції

Категорія: Без коментарів | Переглядів: 219 | Додав: Админ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Грудень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
Чи довіряєте Ви владі?
Всього відповідей: 113