Беззаконня?
Зіштовхнулися із беззаконням? Вам є що сказати? Зверніться до нас. Ми спробуємо Вам допомогти.
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Новини сайту » 2023 » Листопад » 24 » Це завдання ГРУ раши?
07:12
Це завдання ГРУ раши?

Після таких публікацій у ЗМІ (текст інтерв'ю Бенюка нижче), виникає питання до інтернет ресурсів ЗМІ, яке таке оприлюднюють таки «особисті думки»!, Про таких дебілів типу Фаріон та Бенюк, взагалі неможна нічого сказати крім того, що одна філолог комуністка, а інший запроданець артист які виказують ганебну особисту думку щодо мовного питання, без «включення» мізків та повної відсутності «правового підґрунтя»! Про Фаріон багато всього сказано! Щодо Бенюка, достатньо з позиції націоналіста подивитися пропагандонській рашинський фільм «Кандагар» (2010 року), то за моєю особистою думкою Бенюк у цьому фільм, у ролі Вакуленки створив образ якогось «недоробленого українця» (такої недальокої сільської української національності людини), навіть через його гру «безпринципного хохла» було прикро дивитися цей фільм до 2014 року! Звертаю увагу, цей фільм знімався після окупації рашинською армією частини території Грузії?!Саме патріотично настроєні діячи культури просто зобов’язані робити все до об’єднання Українського суспільства, але вищевказані дві особи роблять все навпаки – на розкол.

Якщо їх «особисті бажання», щодо мовного питання не мають ніякого юридичного підґрунтя, можна казати про відвертий злочин з їх боку за «методичкою» спецслужб раши, який передбачено ст. 110 КК України – «Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України. 1. Умисні дії, вчинені з метою зміни меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, а також публічні заклики чи розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій». Якщо прийняти до уваги російськомовні регіони України и те що кажуть Фаріон та Бенюку відносно російськомовних «НЕ-УКРАЇНЦІВ», є всі підстави казати, що дії цих осіб направлені на розділ території України «за мовним питанням» на Схід та Захід! І це робиться у час війни, та ще у час коли Суспільство «втомилося» від війни, тобто «вчасно» щодо ефективного негативного впливу на громадян!

        Щодо правових питань стосовно «російської мови»: Конституція, ч. 3 ст. 10 – «В Україні гарантується вільний розвиток, використання і захист російської, інших мов національних меншин України» та ч. 2 ст. 24 – «Не може бути привілеїв чи обмежень за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками».

        Кому не сподобається «окупаційна мова», змінюйте Конституцію або заткнитися нах*й.

 

        Інтернет ресурс ТСН «Відомий український актор підтримав Фаріон і назвав російськомовних українців "загарбниками» (частина публікації): «…Так, Бенюк вважає, що Фаріон «сказала правильну річ». На думку артиста, ті українці, які продовжує спілкуватися російською мовою, продовжують просувати «рускій мір» в Україні: «І це треба визнати всім. У першу чергу – керівникам держави, які це спонукають, всім працівникам, які працюють у державних установах, керівництву української армії і командирам, які дають присягу на служіння Україні українською мовою. Фаріон сказала правильну річ і не побоялася це зробити під час війни», – заявив артист, пише oboz.ua Бенюк додав, що вважає «загарбниками» тих українців, які продовжують спілкуватися російською мовою після початку повномасштабної війни. А тим більше, якщо вони не припинили говорити ворожою мовою, виїхавши за кордон: «Треба замислитися тим людям, які виросли в Україні. Їм ганьба! Те, що вони захищають Україну, – супер. Але вони захищають, розмовляючи мовою загарбника. Це неприпустимо. Вони повинні це зрозуміти і змінити своє ставлення до найважливішого – громадянства України. Бо той громадянин України, хто є носієм мови, вважається її громадянином, а всіх решту я вважаю загарбниками. Це стосується і українців за кордоном. Якщо вони не спілкуються українською мовою, то які вони українці? Їх треба викреслювати і казати, що вони росіяни», - впевнений Бенюк. …»

17:32, 22.11.23  https://tsn.ua/glamur/vidomiy-ukrayinskiy-aktor-pidtrimav-farion-i-nazvav-rosiyskomovnih-ukrayinciv-zagarbnikami-2456077.html

Олег Мартиненко

просто мент

Категорія: Без коментарів | Переглядів: 184 | Додав: Админ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Листопад 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Наше опитування
Чи довіряєте Ви владі?
Всього відповідей: 113