Беззаконня?
Зіштовхнулися із беззаконням? Вам є що сказати? Зверніться до нас. Ми спробуємо Вам допомогти.
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Новини сайту » 2023 » Березень » 8 » «РОЗЗБРОЄННЯ ГРОМАДЯН».
00:54
«РОЗЗБРОЄННЯ ГРОМАДЯН».

         Це робиться замість того, щоб перевірити осіб яким була роздана вогнепальна зброя, на психічні захворювання, на зловживання алкогольними напоями або на наркозалежність, та випадку відсутності негативних підстав зареєструвати на них зброю на час війни! Також роздати та зареєструвати стрілецьку зброю тим у кого її нема, але які можуть поводитися з нею та готові до захисту свого міста (села) КРАЇНИ!

        Пам’ятаю як обурювався дон-дон кадирович на одному з своїх відеороликів, тим що великій кількості киян було роздано автоматичну вогнепальну зброю! Такий випадок дуже яскраво показує, як вороги бояться озброєних громадян України. Тобто, голови «прифронтових» ОВА (стосується також Дніпропетровської області) повинні бути зацікавленні в тому, що у ЗСУ може бути допомога збоку озброєних громадян при захисті їх населених пунктів. Якщо голова ОВА проти озброєння громадян для захисту України, то по-перше, він не поважає конституційне право громадян «…на захист свого життя і здоров'я, життя і здоров'я інших людей від протиправних посягань» (ч. 3 ст. 27). Відразу зазначу, в даному випадку річ про військовий стан та про прифронтові регіони України. По-друге, такий очільник ОВА, або ворог який незацікавлений в можливості громадян давати відсіч окупантам (ми вже маємо «негативний досвід», як вища влада України «здала» нас ворогу у лютому 2022 року), або чиновник-лайно, діючій за принципом – «якби чого не вийшло»!

        Зрозуміло, що через війну, на території нашої країни з’явилась значна кількість незареєстрованої вогнепальної нарізної автоматичної зброї. Також зрозуміло, що така зброя опиниться не у законослухняних громадян?! Тобто, ти хто може «стріляти у спину» правоохоронцям та військовим будуть мати зброю, а тих хто дійсно готовий захищати свою родину, свою оселю та свою країну, в другий раз залишаться не озброєними?!

         Навіщо такі голови ОВА, які бояться своїх озброєних громадян та позбавляють законослухняних громадян права на «озброєний самозахист» у час війни?!

Олег Мартиненко

голова ГО, пенсіонер МВС,

майор міліції     

 

Категорія: Україна та світ | Переглядів: 208 | Додав: Админ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Березень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
Чи довіряєте Ви владі?
Всього відповідей: 113