Беззаконня?
Зіштовхнулися із беззаконням? Вам є що сказати? Зверніться до нас. Ми спробуємо Вам допомогти.
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Новини сайту » 2023 » Лютий » 22 » «Не правоохоронна система, а реальне «бюро послуг за доцільністю»!
23:37
«Не правоохоронна система, а реальне «бюро послуг за доцільністю»!

Сьогодні прочитав публікацію на інтернет-ресурсі «Українські Новини» про «корупційне збагачення»  екс-глави Херсонської ОДА Сергія Козиря, точніше про зацікавленість цим «збагачення» з боку корупціонерів з НАБУ (https://ukranews.com/ua/news/916501-nabu-ne-daremno-zatsikavylysya-neruhomistyu-eksglavy-hersonskoyi-oda-kozyrya-golobutskyj ).

Спочатку про НАБУ. Мені з дня створення цієї «контори» здавалося, що вона була створена для працевлаштування мажорів та «решал». Достатньо задуматися про те, що першим очільником цього імітаційного органу боротьби з корупцією став Артем Ситник. Не буду казати про всю іншу біографію цього екс-головного «антикорупціонера» України, але про головне,- з серпня 2008 по серпень 2011 року А. Ситник займав посаду начальника слідчого відділу прокуратури Київської області?! Як колишній майор міліції можу сказати одне, не може порядна людина пропрацювати начальником слідства в будь якої прокуратурі більш ніж 2 – 3 МІСЯЦЯ, ні роки!

Мною як головою ГО та як депутатом районної ради до НАБУ направлялося декілька звернень-повідомлень про злочини. Всі рази корупціонери з НАБУ грубо порушуючи ч. 1 ст. 1 КК України, ч. 1 та ч. 4 ст. 214 КПК України, та ще ст. 12 ЗУ «Про звернення громадян», злочинно не реєстрували таки мої звернення-повідомлення про злочин у Єдиному реєстрі досудових розслідувань (ЄРДР). Замість передбаченої Законом реєстрації, вони надсилали мені «відписки» в яких на двох сторінках писали відверту маячню! Тобто, в таких випадках, вони самі фактично скоювали два злочину, - «перевищення службового становища, шляхом бездіяльності» та «службова підробка». Як ви вважаєте, посадові особи Спеціалізованої антикорупційної прокуратури України (САПУ) реагують на таки випадки? Дуже сумніваюся. Правоохоронна система, в тому числі так званні українські «державні антикорупціонери» працюють за принципом доцільності («показники», «вирішення питань за вказівками» та за звичайні хабарі).   

Все згадане мною вище, я написане тому, що ще 22.02.2021 року мною було надіслано звернення до Президента та прем’єра про «схеми отримування» «чорного налу» паном Козирем, який на той час займав посаду тимчасово виконувача обов'язків голови Херсонської обласної державної адміністрації.

З метою інформування, надаю інформацію про останні місця праці Сергія Козиря:

  • у березні — липні 2019 року – безробітний;
  • у серпні — вересні 2019 року — радник патронатної служби Херсонської обласної державної адміністрації;
  • З 5 вересня 2019 року — заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації з питань регіонального розвитку, інфраструктури та екології;
  • З 3 грудня 2020 року — тимчасовий виконувач обов'язків голови Херсонської обласної державної адміністрації;
  • З березня 2021 – голова Херсонської обласної державної адміністрації;
  • 27 жовтня 2021 року Президент Володимир Зеленський звільнив Сергія Козиря з посади голови Херсонської обласної державної адміністрації;
  • 9 листопада 2021 року Центральна виборча комісія визнала Сергія Козиря народним депутатом, обраним на позачергових виборах до Верховної Ради.

     

     

     

     

В той же час НАБУ, тільки через два рокі після цього звернення про «схеми» С. Козиря, зацікавилося звідкіля у подружжя Козирів з’явилися «великі гроші»?! Що змінилося за ці два роки, чому тепер стало ДОЦІЛЬНИМ «пресовати» С. Козиря? Скільки цім «антикорупційним професіоналам»  знадобиться ще часу, щоб знайти вказані мною «схеми»?! Їм мабуть точно знадобиться час рівний часу давнини для закриття відкритого ними кримінального провадження. Але це не враховуючі те, що в Україні є орган, якій здійснює нагляд за досудовим слідством – органи прокуратури. За власним  досвідом (30 років), можу сказати те, що органи прокуратури, є самим небезпечним та самим великим організованим злочинним угрупованням в Україні. Тобто, якщо навіть НАБУ доведе справу до логічного кінця, свою «корупційну роль» виконають прокурори, які вміють не тільки самі, а за допомогою суддів-корупціонерів  розвалювати кримінальні справи в суді нібито «за законом»!

Тому річ в ЗМІ про «підозри» НАБУ відносно С. Козиря, це чергове окозамилювання суспільству, точніше Херсонської обласної громаді.

Система влади - «своїм все, іншим закон!», навіть в час війни працює безвідмовно!

Також звертаю увагу стосовно того, що моє звернення було направлено до прем’єра Д. Шмигаля. Висновок такий, або в його команді, ті хто працює зі зверненнями громадян пацюки-корупціонери, або він сам корупціонер, якщо він бачив це звернення про корупцію С. Козиря, та все одно призначив його головою Херсонської обласної державної адміністрації! Іншого варіанту просто нема.

Щодо звернення до О. Зеленського, я в загалі мовчу доки його офіс очолює такий «патріот України», як пан Єрмак. Крім того, нема бажання критикувати першу особу у час ВІЙНИ з дуже небезпечним ворогом.    

СЛАВА УКРАЇНІ!», «ГЕРОЯМ СЛАВА!», «СМЕРТЬ ВОРОГАМ, КОРУПЦІОНЕРАМ та ЗРАДНИКАМ!»   

ОЛЕГ МАРТИНЕНКО

Пенсіонер МВС, майор міліції

голова ГО

 

Категорія: Без коментарів | Переглядів: 257 | Додав: Админ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Лютий 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архів записів
Наше опитування
Чи довіряєте Ви владі?
Всього відповідей: 113