Беззаконня?
Зіштовхнулися із беззаконням? Вам є що сказати? Зверніться до нас. Ми спробуємо Вам допомогти.
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Новини сайту » 2022 » Вересень » 30 » «ХТО ТАКІ ЗРАДНИКИ ТА КОЛАБОРАНТИ?» (АБО ПРО КАДРОВИЙ ГОЛОД У ФСБ НА ЗРАДНИКІВ В ОКУПАЦІЇ). Частина ІІІ.
00:04
«ХТО ТАКІ ЗРАДНИКИ ТА КОЛАБОРАНТИ?» (АБО ПРО КАДРОВИЙ ГОЛОД У ФСБ НА ЗРАДНИКІВ В ОКУПАЦІЇ). Частина ІІІ.

 Вже не дивуюсь, коли російська окупаційна влада призначає на посади або робить своїми «помічниками» відвертих моральних виродків, дивувався у 2014-му.

Стремоусов Кирило Сергійович, 26.12.1976 р .н. (м. Херсон). В «Вікіпедії» написано багато інформації про цього мерзотника, який чомусь досі ще живий?! Доречи, Стремоусов, це саме той, хто називає себе та своїх «прихильників-слухачів» колаборантів - ПРОМІЖНІСТЮ! Тобто далі річ про товариша «Проміжність».  

…Після обрання В. Ющенка Президентом України у 2004 році, Стремоусова призначили на посаду начальника Генічеської рибної інспекції. Це було перше, відоме мені «спливання лайна на поверхню»! Вже у 2007 році його призначили на керівну посаду у Київському комітеті рибного господарства, де він проробив 2 роки і поїхав до Херсона. В подальшому вся «біографія» товариша Проміжності, це понти, особистий піар, марнослів'я, політичні афери, провокації, хуліганські дії та напади на працівників правоохоронних органів під виглядом «боротьби за справедливість». Але найбільшим його тягненням є тягнення до влади, що в Україні у нього не вдавалося, через його відверто скандальний характер та повну безпринципність. Через відсутність у Кирила будь яких позитивних моральних якостей йому довелося декілька років чекати «приходу «руЦкого мира» в облічи окупантів, які на анексованих (окупованих) територіях призначають зрадників на великі посади. Для подібних покидьків, це єдиний шлях для самореалізації. Деякі «подвиги» Стремоусова зазначені у Вікіпедії є сенс навести, тому що вони яскраво вказують, що представляє собою ця особа. У березні 2014 року він був організатором проросійського мітингу, метою якого було створення «ХНР»?! У 2017 році, Стремоусов з групою чоловіків побили поліцейського, після чого скоїли протиправні дії відносно мера міста. Таким чином вони нібито «виховували» мера. У квітні 2018 року у м. Херсон, сепаратисти на чолі з Стремоусовим напали на працівників СБУ, намагаючись звільнити капітана судна «Норд», яке заарештували в Азовському морі. У травні 2020 року Кирила Стремоусова помітили під час рейдерського захоплення будівлі «Херсонбуд». 20 серпня 2020 року контррозвідники Служби безпеки України викрили діяльність агентурної мережі ФСБ Росії в Херсонській області, де одним з підозрюваних був Кирило Стремоусов. Тобто ще до широкомасштабного вторгнення Росії до України товариш Проміжність вже був «високоякісним колаборантом», готовим знищувати все українське з метою особистої користі! 16 березня 2022 року в будівлі Херсонської облради він очолив незаконне зібрання псевдооргану влади разом з місцевими колаборантами «Комітет спасіння за мир і порядок», який було створений окупантами. Комітет ставив собі на меті переконати мешканців області, що держава втратила здатність управляти регіоном та закликали до підтримки окупації РФ. Прочитав це, відразу виникає питання, - яким чином влада України могла управляти окупованим регіон?! 11 травня 2022 року самопроголошений заступник голови так званої «адміністрації" Херсонщини Стремоусов заявив, що окупаційна влада проситиме включити Херсонську область до складу Російської Федерації без референдуму, у якості повноцінного регіону. Крім того, Кирило Стремоусов пригрозив «інакомислячим» в окупованому Херсоні російським ув'язненням! Звертаю увагу, призначена окупантами влада «відбірних мерзотників» просить владу країни-окупанта включити Херсонщину до її складу?!

(Фото, ще живого Стремоусова

                     

                       

                       

                       

                       

 

Стремоусов, це моральний виродок без будь яких принципів та моралі. Всі його злочини, скоєні ним до вторгнення ЗС РФ на територію Незалежної України, залишились безкарними. Колись, я випадково почув від правоохоронців те, що прокурори не притягають Стремоусова до кримінальної відповідальності через його політичну діяльність, нібито це буде виглядати як «розправа над інакодумцями» («опозицією»)?! Питання, - яка «політична діяльність», якщо його діяльність була відверто направлена проти Незалежності України та її існування, як Держави? Як я вже писав вище, такі покидьки «гуляли» на волі завдяки іншим покидькам – «нашим-не нашим» прокурорам-корупціонерам, або прокурорам працюючим на країну-окупанта!

Також треба звернути увагу на «дрібних» зрадників (колаборантів). Річ о 3-х каховських пенсіонерах МВС України, тобто колишніх ментах. Кажуть «колишніх ментів не буває»! Але як можна назвати ментами тих, хто давали присягу на вірність Народу України, а потім почав співпрацювати з відверто терористично-окупаційним режимом Путіна, який сам по собі є злочинним та антинародним, навіть в РФ-ії?! Якщо не використовувати нецензурні слова, то це «моральні повії»! Такими у Каховці стали: Суслов Михайло Омелянович, Чєткарьов Юрій Олексійович та Зайцев Анатолій Анатолійович. Якщо інші були «прихованими» колаборантами, то Михайло Суслов на протязі десятирічь проявляв відверту антиукраїнську позицію та чека на нашестя орків. Він таккий самий упоротий імперець, як і його кумир –«бункерний карлик». Цій ватник відверто ненавидить Україну як Державу та не визнає її існування. Тобто, «упоротий ватан» у повному сенсі цього слова! Чєткарьова можна дуже коротко охарактеризувати його прізвиськом - «чекушкин» (0,2 л склянка горілки). Для РФ-її, це саме той «контингент», який буде виконувати всі накази та вказівки, не звертаючи увагу на їх законність та правомірність. При цьому треба зазначити, що Чєткарьов після звільнення з ОВС «за віком», зайнявся адвокатською діяльністю, що не заважало йому «зловживати огненною водою». Зайцев, це людина, як і середньо статистичний росіянин, вічно всім незадоволений. Не можна себе уявити рівень інтелекту цих пенсіонерів МВС, в минуло старших офіцерів за спеціальними званнями та маючих юридичну освіту, які не дивлячись у майбутнє пішли на співпрацю з окупантами, проти яких весь цивілізований Світ?! Також нема сенсу «вимірювати» їх по рівню моралі та патріотизму. Їх зрада відбулася після звірств російських нацистів над цивільним населенням у Гостомелі, Бучі та Ірпені! Не можу навіть уявити собі на що вони сподіваються у майбутньому?! При всьому цьому не здивуюся, якщо за весь цей час «зради» вищеназваних «моральних повій», на їх банківські картки, продовжують надходити пенсії від Пенсійного фонду України. Що може відбуватися через відверту недбалість слідчих, які повідомили про підозру цих покидьків.  Слідчі органи в нашої країні досі працюють в першу чергу на показники, а не на Закон та Державу. На сьогодення, завданням слідчих є збільшення відсотків співвідношення кількості «повідомлень про підозру» (підозрюваним особам) до зареєстрованих у ЄРДР заяв та повідомлень про злочин (Єдиний реєстр досудових розслідувань).  

Серед зрадників та колаборантів є ще особи, які дуже гарно себе відчували на Херсонщині, до російського вторгнення. Тобто мали все, але стали співпрацювати з окупантами. Серед них, наприклад Булюк та Едуард Репілевський з сином Данилом.  

Булюк Віталій Вікторович (народився 21 грудня 1969, с. Гладківка, Херсонська область). Ця особа має 4 вищих освіти, одна з яких є військовою. З 1996 р. до 2015 р. він працював на митницях Херсонщини. З 1998 року Булюк обіймав керівні посади у Херсонської митниці (вважаю, що коментарі до цього зайві). 4 грудня 2015 року Булюк був обраний на посаду заступника голови Херсонської обласної ради. У жовтні 2020 році він був обраний депутатом Херсонської обласної ради від партії "Наш край". А вже у травні 2022 року, він був призначений заступником окупаційного гауляйтера Володимира Сальдо (голови Херсонської військово-цивільної адміністрації, створеної путінським режимом на Херсонщині).

Ця особа на протязі 17-ті років працювала на керівних посадах у ТАМОЖНІ! Важко навіть уявити його матеріальний стан, який «нажитий непомірною важкою працею»! Тому незрозуміло, як людина на шостому десятку років з чотирма вищими освітами могла вляпатися в таке гімно, яким є «руЦький мир», маючі при цьому все необхідне для «розкішного життя»?! Звертаю увагу, я навмисно не торкаюсь моралі стосовно екс-начальника митниці, але на що такі подібні моральні потвори сподівається у майбутньому?

Далі буде (Частина ІV)

Олег Мартиненко

Голова ГО «ІМПІЧМЕНТ»,

Пенсіонер МВС УКРАЇНИ,

Каховка – Львів

 

Категорія: Без коментарів | Переглядів: 323 | Додав: Админ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Вересень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Наше опитування
Чи довіряєте Ви владі?
Всього відповідей: 113