Беззаконня?
Зіштовхнулися із беззаконням? Вам є що сказати? Зверніться до нас. Ми спробуємо Вам допомогти.
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Новини сайту » 2022 » Вересень » 10 » «ХТО ТАКІ ЗРАДНИКИ ТА КОЛАБОРАНТИ?» (АБО ПРО КАДРОВИЙ ГОЛОД У ФСБ НА ЗРАДНИКІВ В ОКУПАЦІЇ). Частина І.
12:19
«ХТО ТАКІ ЗРАДНИКИ ТА КОЛАБОРАНТИ?» (АБО ПРО КАДРОВИЙ ГОЛОД У ФСБ НА ЗРАДНИКІВ В ОКУПАЦІЇ). Частина І.

Вже не дивуюсь, коли російська окупаційна влада призначає на посади або робить своїми «помічниками» відвертих моральних виродків, дивовался у 2014-му.

Також зрозуміло, коли місцеві колаборанти Херсонщини на відео кажуть про те, що окупаційна влада країни-терористу РФ-ії навела правовий лад на окупованих територіях. З одного боку я можу погодиться з тим, що влада України, починаючи з часів президенства Ющенко, сприймала демократію як вседозволеність для «своїх» та для тих з кого нічого не можливо взяти. Але з іншого боку, якщо порівнювати нас з Московією, то ми маємо «в рази» більше свободи («свободу думки», дій та інше). Навіть в цьому питанні нас не можливо порівнювати з громадянами «наддержави». Достатньо нагадати про те, що громадян в РФ-ії засуджують до ув’язнення навіть за слова, які не сподобаються путінської владі та при цьому не несуть будь якої шкоди цій владі!

Українці своє право на свободу завоювали у лютому 2014 року. Зрозуміло що російському гітлеру це не сподобалося і в цьому ж році він почав війну проти Народу України, яка у лютому 2022 року фактично перетворилася на Світову війну.

В РФ-ії спецслужби, які захищають владу мають свій початок ще з часів російської імперії. Особливо свою роль вони відіграли після жовтневого перевороту та в подальшому в часи сталінської влади-вбивці своїх громадян. Після 46-ті років поступових «пом’якшень», до влади прийшло це бункерне ху..ло і почалося те, чого кінець ми сьогодні спостерігаємо. Але саме в цей час спецслужби РФ-ії та органи їх «правопорядку» достигли того стану, який веде їх до самознищення. Дуже погано те, що їх терористично-тоталітарний режим може забрати життя багатьох тих, хто повинен жити та приносити користь суспільству та своїм родинам.

Все вище зазначене, це інша тема, але тема роботи ФСБ та інших репресивних держслужб РФ-ії є суттєвою в піднятому мною питанні.  

Цікаво звернути увагу на те, кого саме з мешканців Херсонщини російська окупаційна влада бере «до себе для «співпраці». Про це є сенс казати мені, як мешканцю Херсонської області, який був в окупації та якому пощастило втекти від «руЗького миру»!   Цей «відбір» зрадників та колаборантів, вказує на те, що «контингент» таких осіб «не дуже» відповідає «будівникам» СРСР, як і сам «виконроб» (російською - «прораб») - Путлер. Через брак нормальних людей, до «війська» зрадників та колаборантів потрапляють відверті покидьки або хворі на голову «ватани». Це природне, що до таких груп порядні люди не потрапляють, і це правіло не тільки для всіх країн, але й до всіх часів існування людства. Російське ФСБ взагалі не бажає працювати над «якістю кадрів зрадників та колаборантів» (язик не повертається називати цих осіб українцями). В той же час для України відбувається «природний відбір» де подальшому такі покидьки звільнять наше суспільство від своєї присутності. Питання  тільки в тому, що ми вже платимо за це дуже велику ціну!

Вимушений допомогти хлопцям з спецслужб раши, та повідомити їх про минуле деяких їх «тимчасових помічників». Можливо вони і не зіпсують імідж рф-ії, тому що там вже цей рівень нижче ніж нікуди. Заради правди потрібно зазначити те, що частина цих новоявлених слуг «руського міру» залишилися на волі завдяки українським прокурорам-корупціонерам та іншим «правоохоронцям».

Перелік почнемо з Філіпчука Павла Ігоровича. В Вікіпедії про нього вказано: «05 липня 1983 р.н. , у м. Золочів, Львівської області, український бізнесмен та політичний діяч, депутат Каховської міської ради від Партії регіонів (2010—2015), депутат Херсонської обласної ради від партії «Опозиційний блок» (2015—2020). Колаборант з Росією — очільник окупаційної адміністрації Каховки (2022)». … На рахунок «бізнесмена», це ще питання. А то, що він був головою постійної депутатської комісії з питань бюджету та фінансів Херсонської обласної ради та балотувався у 2019 році до ВзРади, а у 2020 році на міського голову міста Каховка, це факт. Чомусь цій факт замовчується. Також відсутня інформація стосовно Філіпчука про те, що ним було скоєна низка злочинів за які він не поніс кримінальної відповідальності завдяки першому заступнику прокурора Херсонської області та супер корупціонеру Сергія Циганка (цю посаду останній займав з 2015 року та до літа 2019 року). Сергій Циганок, це той, хто повинен був би знаходитися у містах позбавлення волі по теперішний час за «отримання хабаря у особливо великих розмірах за попередньою змовою групою «посадових осіб». Був ще такий випадок, приблизно у 2017 році до мене зателефонував Павло Філіпчук та запропонував зустрітися. В час зустрічі він запропонував мені, від імені С. Циганка 6000 грн. щомісячно, при умові що я більше не буду звертатися зі скаргами відносно Циганка, не буду про нього писати у соцмережах та взагалі у мережи Інтернету. Розмова була тет-а-тет, і я ніколи про це не написав би, але війна та зрада Філіпчука відмінила деякі мої погляди на це в цей час. Нижче я додаю посилання для тих, кому буде цікаво обставини про корупційний союз прокурора та депутата обласної ради. Доречи, завдяки наполегливому бажанню С. Циганка, було звільнено з посади Каховського місцевого прокурора Д. С’єдина за його небажання закривати кримінальні провадження по злочинам скоєним П. Філіпчуком?! Циганок мав дуже великі можливості у Херсонської області підконтрольної регіоналам завдяки «криши» у ГПУ, якою у нього був А. Матіос (це також інша історія).  

Нагадаю про те, що кремлівська влада у квітні 2022 року, через свої окупаційних ставлеників призначила П. Філіпчука керівником тимчасової військової адміністрації м. Каховка. Звичайно, для «партії регіонів», «опозиційного блоку» та окупаційної кремлівської влади це «дуже авторитетна особистість», але ще є «вишенька на торті», це особисті публічні фото новоявленого «мера» (фото додаються нижче, одна офіційна для порівняння). Ще є чуткі про те, що Філя «небайдужий» до вживання речовин, які «веселять».

Далі за списком йдуть Буховець Олег Васильович та Єфименко Віталій Вікторович (Єфим), які на протязі 4 місяців безкарно, відверто та за допомогою військовослужбовців окупаційних військ займалися розбоями та рекетом на території Каховського району у час його окупації РФ-ієй, яка продовжується по сьогодення. З достовірної інформації від Віталія Сухомліна, мені стало відомо, що першою їх «жертвою» на початку весни 2022 року став каховський бізнесмен Панков В.М., у якого вони вкрали приблизно $ 800 000, елітний авто марки «Мерседес» та ще тримали його з мішком на голові на підвалі. «Завдяки» співпраці Панкова з окупаційною владою, а саме з ФСБ, йому вдалося повернути собі авто та $ 400 000, може в подальшому і всю суму. …Користуючись владою та зброєю наданою Буховцю та Єфименку окупантами, вони вивозили людей з мішками на голові та в наручниках до ІТУ (ізолятор тимчасового утримання) де шляхом фізичного та морального впливу примушували потерпілих надавати їм все необхідне для заволодіння їх бізнесом. Це стосувалося в першу чергу власності на АЗС та на інший великий бізнес. Російське ФСБ, чи через недбалість не замічало це, чи спостерігало за цім та чикало час, коли банда набере достатньо велику грошову суму, щоб поживитися самим, але вже в серпні 2022 року Єфименка було ними затримано, а Буховець встиг втекти. Тепер Буховця розшукує, як за ініціативою ФСБ (як «розбійника») так й за ініціативою СБУ (як «зрадника»). Таке собі, дуже «цікаве становище»?! В той же час Єфим вже «відпочиває» у російському СІЗО!  

Нижче окремо про кожного:

в ЗМІ про Єфименка (до його затримання): «… У той же час зазначається, що ключову роль в архітектурі окупаційного режиму було відведено агенту ФСБ і за сумісництвом "злодії в законі" Єфименку Віталію Вікторовичу (прізвисько "Єфим", т. зв. "заступник голови адміністрації Нової Каховки"), який з особливою жорстокістю підходить до розправи над проукраїнська-налаштованим місцевим населенням. Зокрема, він регулярно формує доповіді своїм кураторам про патріотично налаштованих громадян та бере безпосередню участь у їхньому незаконному затриманні. Також Єфименко активно допомагає окупантам у рейдерському захопленні майнових комплексів підприємств району та вимаганні грошей у місцевих бізнесменів. …»            

в ЗМІ про Буховеця:

«…Начальником «поліції» міста Каховка окупанти призначили місцевого мешканця Олега Буховця. Про це сьогодні було повідомлено на сторінці Каховської міської ради у Фейсбук. Буховець Олег Васильович - мешканець Каховки. У 2010-2015 роках був депутатом Каховської районної раді від «партії регіонів». Завжди вважався людиною місцевого магната Юрія Горстки. Свого часу він невдало керував елеватором, який збанкрутував. Це підприємство віджали у майбутнього нардепа Сергія Хланя. І саме Буховець був директором «рейдернутого» підприємства…». «В останні роки цей Буховець... бухав. Більше нічим він не відзначився у місті», - розповів нам один з каховчан, тобто ЗМІ, який оприлюднив вищевказане. По-перше, потрібно зазначити те, що це ЗМІ написало те, що було бажано екс-нардепу та депутату облради (голові фракції Європейська Солідарність) Сергію Хланю, попіариться на викритті Буховця. Але потрібно зазначити те, що ЗМІ не написали. С. Хлань та О .Буховець були компаньйонами. Буховець очолював службу безпеки в підприємстві яке належало Хланю. Зі слів Буховця, які ним були озвучені в час місцевих виборів, Хлань кинув його на гроші у 2013 році. Після цього Буховець написав заяву «про злочин»  в правоохоронні органи Херсонщини відносно Хланя, де викрив останнього в незаконному отримані з бюджету 120 млн грн. (це при $ 1 = 8 грн.!!!) відшкодування податку на додану вартість!!! В підтвердження цього додав довідку з Херсонського обласного УБОЗ (яке працювало на той час), довідка додається. Що довідка ні бути впевненими, що ця довідка ні фейк, ми перевірили її за номером кримінального провадження у Єдиному державному реєстру судових рішень (в час коли працював ЄДРСР), де знайшли три судових рішення в яких викладені саме ті обставини, що й в доданої тут довідки! У весні 2014 року С. Хлань очолив штаб П. Порошенко по 188-му виборчому округу на дострокових виборах президента. Гадаємо, що саме це «врятувало» його від кримінальної відповідальності за скоєння злочину передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України. Ця кримінальна справа була закрита за декілька днів до інавгурації П. Порошенка на посаду президента. Щоб Буховець в подальшому мовчав, йому було передано $ 1 000 000,зі слів оточення Буховця.

Багато людей знають цю історію та дуже прикро дивитися на те, як Сергій Хлань намагається бути «Херсонським Арестовичем», але з «прицілом» на майбутнє призначення чи обрання, не розказуючи всю правду про минулі свої стосунки з «земляком» та зрадником Олегом Буховцем.

Далі буде (Частина ІІ)

Олег Мартиненко

Голова ГО «ІМПІЧМЕНТ»,

Пенсіонер МВС УКРАЇНИ,

Каховка – Львів

 

Посилання:

https://www.stopcor.org/ukr/section-ekonomika/news-hersontsi-obureni-novoobranij-mer-priznachiv-svoim-pomichnikom-skandalnogo-prokurora-tsiganka-24-12-2020.html Херсонці обурені: новообраний мер призначив своїм помічником скандального прокурора Циганка

https://most.ks.ua/news/url/sergij_tsiganok_postaviv_pidleglim_zavdannja_zrobiti_jogo_zasluzhenim Сергій Циганок поставив підлеглим завдання зробити його «заслуженим» 03 / 02 / 2022

http://www.impeachment.org.ua/news/2017-12-24-222     «КАК РЕГИОНАЛЫ ХЕРСОНЩИНЫ «СОЖРАЛИ» «МЕСТНОГО» КАХОВСКОГО ПРОКУРОРА "ОТ БПП" Д. СЪЕДИНА»!

https://antikor.com.ua/articles/561125-storonnik_natsizma_i_narkozavisimyj_vsplyli_detali_o_kollaborantah_kotoryh_okkupanty_naznachili_vo_vlastj_na_hersonshchi Прихильник нацизму і наркозалежний: спливли деталі про колаборантів, яких окупанти "призначили" у владу на Херсонщині

http://www.impeachment.org.ua/news/2017-04-12-204   «ВЕРТИКАЛЬ КОРРУПЦИИ – ВЗГЛЯД СНИЗУ»

 http://www.impeachment.org.ua/news/2017-06-02-209 «ПРОКУРОРСКАЯ МНОГОХОДОВОЧКА», ИЛИ КАК "СТАРШИЙ ПРОКУРОР" ЗАКАЗАЛ "МЛАДШЕГО"

https://novakahovka.city/articles/229669/u-novij-kahovci-zatrimali-zastupnika-mera У Новій Каховці затримали «заступника мера» (Єфим).

https://www.radiosvoboda.org/a/news-nova-kakhovka-yefymenko/31980166.html Члена окупаційної адміністрації Нової Каховки затримали за кримінальним звинуваченням – ЗМІ (Єфим).

https://glavcom.ua/ru/news/okkupanty-v-novoj-kakhovke-zaderzhali-svoeho-zhe-kollaboranta-zanimalsja-razboem-866697.html Оккупанты в Новой Каховке задержали своего же коллаборанта: занимался разбоем.

https://khersonci.com.ua/public/7273-final-glavnoj-predvybornoj-intrigi-na-khersonshchine.html Финaл глaвнoй пpeдвыбopнoй интpиги нa Xepcoнщинe 16-09-2014 12:10

https://ua.redtram.com/news/community/610999222/ Поліцаєм Каховки росіяни призначили екс-депутата від Партії регіонів.

http://www.impeachment.org.ua/news/2021-07-11-245 «ПРО КАХОВСЬКИЙ ДЕНДРОПАРК ТА ДУЖЕ «ПОЧЕСНОГО» КОНСУЛА ШВЕЦІЇ КАРЛА СТУРЕНА»

Переглядів: 498 | Додав: Админ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Вересень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Наше опитування
Чи довіряєте Ви владі?
Всього відповідей: 113