Беззаконня?
Зіштовхнулися із беззаконням? Вам є що сказати? Зверніться до нас. Ми спробуємо Вам допомогти.
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Новини сайту » 2017 » Грудень » 7 » Про ІМПІЧМЕНТ Порошенку!
00:22
Про ІМПІЧМЕНТ Порошенку!

По-перше, відразу маємо необхідність заявити, що в Каховці в 2010 році створена громадська організація «ІМПІЧМЕНТ». Цю назву ми використали виходячи з роз’яснення цього поняття у «Вікіпедії», а саме – «Поняття імпічменту виникло в Англії у XIV ст. як засіб боротьби проти свавілля королівських фаворитів: тоді Палата громад надала собі право віддавати королівських міністрів під суд Палати Лордів. Раніше це право належало тільки королеві. Процедура висунення палатою громад кримінального звинувачення перед палатою лордів отримала назву «імпічмент».

Тобто, спочатку ця назва не стосувалась «перших осіб».

По-друге, ми вважаємо, що у громад повинно бути «право висловити обґрунтовану недовіру» будь якому державному службовцю якій порушує Закон або конституційні права громадян», що повинно мати юридичні наслідки для порушника Тобто право на «громадську обґрунтовану недовіру», що при висловлювані такої недовіри повинне тягнути за собою накладення дисциплінарних стягнень (в першу чергу це звільнення), притягнення до адміністративної або кримінальної відповідальності. Це повинно стосуватися всіх держслужбовців по всій вертикалі влади, починаючи з села та закінчуючи першими особами Держави, в залежності від статусу громади. Фактично, це право громад, яке ми декларуємо, повністю відповідає конституційним нормам відображеним в статті 5 та частини 2 статті 19 Конституції України. Цей сенс полягає в назві одним словом нашої ГО. Відразу попереджуємо, що ми ні на що не претендуємо, а просто ПРОПОНУЄМО цю правову норму для УКРАЇНСЬКИХ ГРОМАД! Але ні одна з політичних сил не бажає вносити в свою політичну програму прийняття такого Закону. Саме прийняття такого Закону, є основною метою ГО «ІМПІЧМЕНТ», але прийняти його нікому не потрібно! До влади рвуться саме ті політичні сили для яких такій Закон стане перешкодою досягнення їх основної мети – грабування України та її Народу!

А зараз про сьогоднішні події. У нас виникло питання – Як можна об’явити ІМПІЧМЕНТ самозванцю – Порошенку П.О.?! І це не те про, що казав вождь «Північного сусіда» країни окупанта. Втеча Януковича у 2014 році надавала той владі всі повноваження та правові підстави звільнити його з посади, шляхом оголошення імпічменту. Це не було зроблено, а було прийнято рішення не передбачене Конституцією. Навіть і з цім можна погодиться, назвавши це «крайньою необхідністю». Але все почалось з прийняття присяги Президента України Порошенком П.О., після чого він втратив цю посаду на підставі частини 4 статті 103 Конституції України та статті 2 Закону УКРАЇНСЬКОЇ РАДЯНСЬКОЇ СОЦІАЛІСТИЧНОЇ РЕСПУБЛІКИ «Про Президента Української РСР» (чинний по теперішній час - http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/1295-12). На час прийняття присяги він займався комерційною діяльністю, про що він сам не заперечував, заборона чого відображена в вищенаведених нормах права. Це стосується того, що Порошенко втратив свої повноваження вже 08.06.2014 року. Ця дата є початком не легітимності Порошенку. Це тягне за собою не легітимність ВРУ VIII скликання, так як Указ про припинення повноважень ВРУ VII скликання було підписано "самозванцем", та ще не легітимність КМУ, Генпрокурора та інших, призначених не легітимними Президентом та ВРУ. Приймаючи до уваги вищевказані статті Конституції та Закону, та те що на підстави цих норм, Порошенко 08.06.2014 року втратив посаду, тобто з цієї дати він «самовільно присвоїв собі владні повноваження», що є злочином передбаченим ст. 353 КК України. А в діях (бездіяльності) тих посадових осіб, яки допустили до прийняття присяги Президента України, особу яка не мала на це право, є злочин передбачений ст. 364 КК України.

Тому у нас і виникло питання – Чи є підстави оголошувати імпічмент «САМОЗВАНЦЮ»?!

Олег МАРТИНЕНКО

Категорія: Без коментарів | Переглядів: 1250 | Додав: Админ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
Чи довіряєте Ви владі?
Всього відповідей: 113