Беззаконня?
Зіштовхнулися із беззаконням? Вам є що сказати? Зверніться до нас. Ми спробуємо Вам допомогти.
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Новини сайту » 2017 » Червень » 21 » Допоможи Президенту стати "Гарантом"
18:34
Допоможи Президенту стати "Гарантом"

ГО «ІМПІЧМЕНТ» звертається до всіх небайдужих міста Херсон та Херсонської області, а в першу чергу до громадських активістів, з метою підтримання проведення Всеукраїнської акції на день Конституції!
Ми сподіваємося, що Активна Громада Херсонської області підтримає нас та звернеться до усіх областей, регіонів, міст та населених пунктів УКРАЇНИ з пропозицією підтримати НАШУ АКЦІЮ, а саме:
Ми пропонуємо 28 червня 2017 року провести акцію –

«Допоможи Президенту України стати «ГАРАНТОМ»!

Кожне місто з сарказмом пропонує вилучити з Конституції України ті конституційні норми, виконання яких не може забезпечити наш Президент, що в свою чергу заважає йому бути «СПРАВЖНІМ ГАРАНТОМ»! Активісти кожного міста повини самі визначити ті статті та норми Конституції України, які на їх погляд заважають «Гаранту» виконувати його обов’язки, відповідно до ст. 102 Конституції України. Кількість таких норм для вилучення необмежена. Але є умова, вилучення будь якої норми повинно бути обґрунтовано письмовим поясненням, що повинно бути зроблено з гумором.
На приклад:
- В Україні є олігархи, високопосадовці та інші їх «друзі» які мають привілеї по відношенню до пересічних громадян України. В такому випадку навіщо нам потрібні ст. 21 – 24 Конституції України?
- Навіщо нам «право направляти звернення», на які надаються «відписки», замість «обґрунтованих відповідей», тобто навіщо нам ст. 40 Конституції України?
- Навіщо нам право на звернення до суду, якщо судові рішення купуються? Простіше та «дешевше» розпустити усі суди України, та зробити тендери на виграш спору за найбільш запропоновану суму. Скільки держава заощадить коштів? Право на проведення таких тендерів про вирішування цивільних, адміністративних або господарських спорів можна надати «смотрящим по області». Таким чином вилучити з Конституції України ст.55!
Після завершення акції, яка може продовжуватися на протязі денного часу 28 червня 2017 року, можна провести конкурс на найкращу пропозицію по вилученню «Конституційних норм» з Конституції України, що зробить Конституцію України найбільш «зручнішою» для нашого Петра Олексійовича!

Правління ГО "ІМПІЧМЕНТ" 

Категорія: Новини організації | Переглядів: 995 | Додав: Админ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Наше опитування
Чи довіряєте Ви владі?
Всього відповідей: 113