Беззаконня?
Зіштовхнулися із беззаконням? Вам є що сказати? Зверніться до нас. Ми спробуємо Вам допомогти.
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Новини сайту » 2012 » Листопад » 22 » Звернення - Присяга НКН
23:46
Звернення - Присяга НКН
     Ми громадяни України, які вважають себе патріотами, повини заявити про необхідність провести докорінні зміни в нашому суспільстві!     
     Ми вважаємо, що попередні 20 років Україна не тільки не розвивалася як того потребував час, але й робила значні кроки назад у минуле, а її правителі діяли як зрадники Народу та державних інтересів.
     Ми вважаємо, що дія нашого звернення не має кордонів та меж розповсюдження. Ми вважаємо, що ті, хто це звернення прочитав, або вступають до наших лав, або стають свідками наших перемог чи поразок. Той, хто підпише це звернення, той вважатиметься таким, що дав істинну присягу на вірність як Народові України, так і усім своїм однодумцям. Кожен, хто згоден з написаним тут, повинен усвідомлювати свою відповідальність передусім перед Богом. Кожен, хто підписав це звернення, але зрадив, надалі може бути покараний в будь-який час, у будь-якому місці та будь-яким засобом аж до фізичного усунення!
Ми розуміємо, що дуже довго Народ України змушували вбивати в собі особистість, яка має право на мислення, яка може сама відрізняти добро від лиха, яка може казати правду не приховуючи її, та казати цю правду прилюдно - не ховаючись за спинами інших людей. Це роблено впродовж десятиліть, щоб привчити нас до такого стану, у якому ми зараз. Нас принижували, репресували, морили голодом, висилали, розкуркулювали, зомбували чужими ідеями та поглядами - знищували як націю! Тому останні 20 років ми практично не заперечували жменьці негідників, шахраїв, звичайних злочинців, пройдисвітів та інших моральних виродків, котрі наче мародери скористалися ситуацією, що склалася на початку 90-х років після розпаду СРСР! Вони привласнили собі все те, що повинно було належати Народу України, а багато чого - знищили взагалі. На цей час залишилася лише родюча українська земля, після дерибану якої поняття Держава стосовно України зникне зовсім. Вони це розуміють і відкладають цей дерибан до того часу, коли матимуть гарантії на те, що зможуть використовувати усі свої можливості з ціллю отримати якомога більший зиск з цього.
     Ми розуміємо, що ця незначна частинка населення України, яка діє гірше за будь-якого окупанта, привласнила собі владу в нашій країні шляхом підкупу, підробок, фальшування, обдурення, шантажу, використання сили та інших засобів впливу, які не були і не є законними та справедливими. Ці покидьки використовують владу в своїх корисливих інтересах на шкоду народу та державі.
     Минулі вибори показали, що вони в дійсності не були виборами взагалі. Вибори були більше схожими на призначення кандидатів від влади самих себе на посади нардепів. Народ на цих виборах більше імітував цей «процес» (створював масовість), ніж використовував своє право обирати чи бути обраними.
     Більшість з нас усвідомлює, що ми вже підступили до крайньої межі. Ще кілька наступних кроків можуть довести державу до такого стану, який матиме для нас фатальні наслідки.
     Сьогодні, як і раніше, влада навмисно знищує нас, але використовує для цього інші засоби, такі як обмеження в можливості лікуватися, підроблення ліків, продаж неякісних продуктів харчування, неможливість отримувати достойну зарплатню чи пенсію, створення неможливих умов займатися бізнесом на користь собі та державі. Нас навмисно заганяють в глухий кут, з якого вихід лише один, як думає влада, -- упокорення та прийняття за даність свого рабського становища та такого ж становища для своїх дітей та онуків.
     Але є і другий вихід – це рух уперед на зустріч та боротьбу із ворогом, яким є для нас теперішня влада.
     Ми вже сьогодні повинні усвідомлювати те, що тільки рішучі дії можуть вивести нашу державу із тої кризи, передусім моральної, у якій вона опинилася. Ми повинні зрозуміти, що ті, хто вважають себе істинними патріотами та готові боротися за майбутнє своїх дітей, своїх сімей, своєї країни та своєї нації, -- повинні об’єднатися!
     Ми також повинні усвідомлювати, що в будь-якій державі, де влада сама себе контролює, а народ є стороннім спостерігачем цього, ніколи не було і не буде демократії в справжньому її розумінні. В такій державі корупція, свавілля влади, правовий безлад є державною политікою. Україна не є винятком з цього правила.
     В нашій Конституції задекларовано, що народ України є джерелом влади в країні. Але це не є нормою, а звичайним гаслом. Під яким приховано те, що в нашій країні реальною владою є зовсім не народ, а жменька дуже заможних покидьків, яки використовують цю владу тільки в особистих корисливих інтересах та в інтересах своїх бандформувань. Це історія постійних зловживань і правопорушень влади, прямою метою яких було збагачення та узурпування влади шляхом створення умов матеріальної та правової залежності громадян від високопосадовців. В цій Конституції немає жодної правової норми, яка б підтримувала право народу на владу в країні. Народ повинен зрозуміти те, що зрозуміли ті, хто писав Декларацію незалежності США ще у 1776 році: «Ми вважаємо за самоочевидні істини, що всіх людей створено рівними; що Творець обдарував їх певними невідбірними правами, до яких належать життя, свобода і прагнення щастя; що уряди встановлюються між людьми на те, щоб забезпечувати ці права, а влада урядів походить із згоди тих, ким вони управляють; що в кожному випадку, коли якась форма правління стає згубною для такої мети, народ має право змінити або скасувати її і встановити новий уряд, спираючись на такі принципи та організовуючи його владу в такі способи, які видаються народу найдоцільнішими для осягнення своєї безпеки і щастя. Розважність, звичайно, підказує не змінювати здавна встановлені уряди з дрібних і минущих причин; згідно з цим цілий досвід свідчить, що людство воліє радше терпіти, поки лихо стерпне, ніж виправляти лихо скасуванням звичних форм. Проте, коли довга низка правопорушень і зловживань владою, незмінно спрямована на досягнення тієї мети, виявляє намір підпорядкувати народ абсолютному деспотизму, тоді народ має право та обов’язок повалити такий уряд і встановити нову форму убезпечення народу в майбутньому.»
     Сьогодні ми не маємо права на повалення злочинної, антинародної або такої, яка порушує закони та права громадян владу. Ми не маємо можливості не тільки звільнити чиновника будь-якого рівня, а навіть змоги контролювати законність його дій або бездіяльності.
     Ми сьогодні усвідомлюємо, що всім цім законодавством та не доведенням норм Конституції до рівня потреб громадян, влада захистилась від нашого впливу та отримала права на те, що їй дійсно не належить. Сьогоднішня влада за рахунок зубожіння свого народу, його хвороб та смертей, за рахунок зловживань на свою користь, живе в розкоші, збагачується без будь-яких меж та жирує на людській біді. Влада встановила свої публічні правила (закони) в нашій країні лише для нас, натомість сама не дотримується їх. Гра не «за правилами» з боку влади дає нам право на війну з владою, в якій вже не буде ніяких правил!!!
     Тому МИ повинні заявити про те, що НІХТО КРІМ НАС не прийде та не наведе порядок в нашій державі. НІХТО КРІМ НАС не притягне цю та попередні влади до відповідальності. НІКТО КРІМ НАС не забезпечить нові і справжні гарантії безпеки на майбутнє. До них належать гарантії на життя, свободу і прагнення щастя; гарантії того, що уряди встановлюються між людьми на те, щоб забезпечувати ці права, а влада урядів походить із згоди тих, ким вони управляють.
 
Коордіційна Рада «Ніхто крім нас».
Категорія: Без коментарів | Переглядів: 1520 | Додав: Админ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Валентин  
0
Чтобы изменить мир, нужно сначала изменить себя. Если идеалы не подкреплены воплощением идей, они превращаются в мертвых идолов. Невозможно построить светлое общество, не искоренив темные пороки своих сердец и душ.

2 Валентин  
0
"НІХТО КРІМ НАС не прийде та не наведе порядок в нашій державі" - каким образом "прийде" и "наведе порядок"? Властью толпы? В приснопамятном семнадцатом это уже проходили. И вот результат...

1 Валентин  
0
С Рождеством Христовым! Христос родился, славим Его!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Наше опитування
Чи довіряєте Ви владі?
Всього відповідей: 113