Беззаконня?
Зіштовхнулися із беззаконням? Вам є що сказати? Зверніться до нас. Ми спробуємо Вам допомогти.
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Новини сайту » 2012 » Жовтень » 5 » «Тричі герою пам'ятник за життя на батьківщині».
21:40
«Тричі герою пам'ятник за життя на батьківщині».
     Шановні співвітчизники і вороги України!
     Враховуючи те, що я простий сільський житель, прошу Вас не судити мене строго за зайву прямолінійність. Можливо на мої «прямолінійні погляди» вплинула служба на посаді сільського дільничного інспектора міліції. Сьогодні я, будучи «трохи» кандидатом в народні депутати не можу почати повноцінну передвиборну агітацію, тому що ті, хто обіцяли допомогти мені фінансуванням, опинилися під «пресом» обласної податкової міліції та облпрокуратури, що цілком закономірно в правових державах. Немає сенсу це обговорювати тут, але потрібно задуматися про наше ставлення до нинішньої влади.
     Ми громадяни України сьогодні не можемо зрозуміти те, що в нашій особливо правої країні наступила економічна і правова стабільність, а завтра вже по гаслу єдино народної партії Регіонів має настати благополуччя. За це ми повинні сказати спасибі не тільки жителям Донбасу, але і всім свідомим жителям України, а саме за обрання правильного президента! Ми дійсно вибрали президента, який пройшов нелегкий шлях від рядового злочинця, до президента з вченим званням професор. В даному випадку можна говорити про те, що людина не просто став на шлях виправлення, але навіть довів всьому Світу те, що еволюція від безграмотного гопстопніка до президента-професора можлива менш ніж за 30 років!
     Дане звернення я вирішив написати після того як двічі за один місяць проїхав через місто Єнакієве, під час поїздки в м. Зимогір'я Луганської області. Від жителів міста Єнакієве я довідався те, що в їх славному місті досі немає пам'ятника самому шановному людині-президенту Віктору Федоровичу Януковичу, який живе ну майже за поняттями. Цю несправедливість треба виправити, але спочатку треба замислитися ще й над тим, що наш всіма шановний президент досі не має звання «Героя України», в теж час він вже тричі мав бути удостоєний цієї державної нагороди.
 

     Перший раз цю державну нагороду він мав би отримати за «Перемогу над Народом України». Друге таке ж звання він мав би отримати «За взяття« фортеці »Межигір'ї» і третє - за затримання особливо небезпечних злочинців: Юльки Коси і Юрки Гаркавого! Якщо хто-небудь не зрозумів те, в чому саме полягає перемога над «Народом України», то пояснюю: Ми дійсно стали «владослухняними громадянами», що набагато відповідальніше ніж «законослухняні громадяни», які не розуміють те, що влада повинна бути вище Конституції і Закону. Зверніть увагу на те, що після «Майдану 2004» року ми більше не хочемо змін, а хочемо стабільності, приготованої нам з боку президента та його згуртованої команди (політформувань, прошу не плутати зі словосполученням - бандформування). Ми вже готові терпіти все, тобто процес нашого перевиховання вже пройшов. Багато службовці вже зрозуміли те, що єдина правильна партія в нашій країні це партія регіонів і стали масово і добровільно в неї вступати, як раніше в КПРС або в просто в д-мо. Нам не потрібно таке право і обов'язок, які є в американського народу - це повалення влади, яка змушує народ, змириться з необмеженим деспотизмом з боку влади! Народ вже переможений і ніхто не сумнівається в тому, що ми все правильно і по понятіям проголосуємо, а якщо і не проголосуємо, то ті, кому належить, правильно підрахують!
     С. Тігіпко теж мав би отримати звання "Героя України", це він розкрив "найжорстокішу несправедливість", яка полягала в тому, що здорові й сильні жінки йшли на пенсію на 5 років раніше, ніж "ТРЕБО"!
     Не хочеться залишити без уваги і В.А. Ющенко, який замість виконання своєї передвиборчої обіцянки «бандитам тюрми», виконав інший не обіцяний їм гасло - «бандитам гроші, підприємства та все інше, що залишилося у держави». Таким чином, Віктор Андрійович зняв напруженість в Українському суспільстві, коли одні чекали, що їх посадять, а інші сподівалися на це. З метою правильного розподілу політичних сил, В. Ющенко ну майже безкоштовно призначив А.І. Медведька Генеральним Прокурором України, який явно був представником ПР.
     У зв'язку, з чим пропоную всім громадським організаціям, небайдужим мешканцям України і громадським діячам виправити всі ці «несправедливості» і направити відповідні звернення ВР України з необхідними клопотаннями про присвоєння звань і встановлення пам'ятника в м. Єнакієве.
Крім того, пропоную також ще назвати інші особливо видатні особистості, які повинні бути удостоєні звання «Героя України»!
 
Олег Мартиненко
Голова правління ГО «ІМПІЧМЕНТ»
пенсіонер МВС України, майор міліції
кандидат у нардепи по одномандатному
мажоритарному 185-му виборчому округу
 
Статья на русском языке и с карикатурами на сайте "ПРО-ТЕСТ": 
 
Категорія: Новини організації | Переглядів: 1464 | Додав: Админ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Леонид Тартасюк  
0
Гарна стаття. Підтримую точку зору автора. Варто негайно розповсюдити як в інтернеті так і вибране з неї в якості листівки.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Наше опитування
Чи довіряєте Ви владі?
Всього відповідей: 113